Philipp Lahm va fi numit director sportiv la Bayern Munchen la finalul carierei

Philipp Lahm, căpitanul echipei Bayern Munchen, va deveni director sportiv la finalul carierei sale, poate din sezonul viitor, a lăsat să se înțeleagă președintele executiv al grupării germane, Karl-Heinz Rummenigge, citat de AFP.

“Noi știm cu toții că Bayern are nevoie de un director sportiv”, a lansat Rummenigge, vineri seara, în fața adunării generale a clubului, “și vom avea unul într-un viitor apropiat”.

“Avem unul în minte, cu siguranță ați auzit deja numele său, îl vom căuta, dar pentru moment el trebuie să joace încă fotbal”, a adăugat Rummenigge, făcând aluzie clară la Philipp Lahm.

La începutul sezonului, președintele clubului Bayern Munchen a dat de înțeles că Lahm, aflat în retragere, își va putea găsi locul în staff-ul bavarez, condus tradițional de foști jucători. Dar antrenorul Carlo Ancelotti a precizat cu câteva zile în urmă că Lahm ar putea “juca până la vârsta de 39 de ani”!.

Bayern nu mai are director sportiv de la plecarea lui Matthias Sammer de la debutul anului 2016 din motive de sănătate.

Fostul căpitan al echipei Germaniei campioană mondială en titre, în vârstă de 33 de ani, a pus capăt carierei internaționale, dar se află încă sub contract până în 2018 cu Bayern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *