Germania, în grupă cu Chile, Australia și câștigătoarea CAN 2017, la Cupa Confederațiilor

Echipa naționala a Germaniei, campioana mondială en titre, va juca alături de Chile, campioana Americii de Sud, Australia, campioana Asiei, și câștigătoarea Cupei Africii pe Națiuni, în Grupa B a Cupei Confederațiilor la fotbal, care va avea loc anul viitor în Rusia, potrivit tragerii la sorți efectuate, sâmbătă, la Kazan.

Rusia, echipa gazdă, a fost repartizată în Grupa A, din care mai fac parte Portugalia, campioana europeană, Mexicul, campioana CONCACAF, și Noua Zeelandă, campioana Oceaniei.

Meciurile se vor juca în patru orașe, Sankt Petersburg, care va găzdui și finala, Moscova, Soci și Kazan, în perioada 17 iunie — 2 iulie 2017.

Rusia, organizatoarea Cupei Mondiale din 2018, va disputa meciul de deschidere al Cupei Confederațiilor, pe 17 iunie anul viitor, contra Noii Zeelande, la Sankt Petersburg.

Selecționerul echipei Rusiei, Stanislav Cercesov, a afirmat că Germania este favorita competiției. Rusia a învins România cu scorul de 1-0, pe 15 noiembrie, la Groznîi, într-un meci amical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *