Fostele glorii ale lui Dinamo îi cheamă pe fani la derby-ul cu Steaua – “Sunteți numărul 1”

Dinamo va întâlni sâmbătă, 26 noiembrie, FC Voluntari, de la ora 20:30, dar toată suflarea dinamovistă este cu gândul deja la marele derby cu rivalii de la Steaua, programat miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1. 

Într-o campanie pe rețele de socializare, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au realizat un video inedit, în care fostele glorii ale lui Dinamo îi cheamă pe fanii echipei din Ștefan cel Mare pe Arena Națională. Până acum, s-au vândut aproape 15.000 de bilete, iar atmosfera se anunță una extraordinară pe cel mai mare stadion al țării.

Florin Bratu, Florentin Petre, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu sau Cornel Dinu sunt doar câteva dintre fostele glorii ale lui Dinamo care au răspuns la campania inițiată de fani.

Florin Bratu: “Câinii mei, vă aștept miercuri la Arena Națională, în număr cât mai mare! Ați demonstrat că sunteți numărul 1. Să demonstrăm că sunteți unici. Doar Dinamo București!”

Florentin Petre: “Câinilor, haideți miercuri la stadion să batem Steaua. Ați demonstrat întotdeauna că sunteți cei mai buni”.

Marius Niculae: “O victorie cu Steaua salvează campionatul. E unicul derby! Să luptați până la epuizare și să vă dați viața pe teren. Cu siguranță, singura galerie de la acest meci este doar Dinamo București”.

Ionel Dănciulescu: “Câinilor, mobilizarea! Mai sunt doar câteva zile până la ora meciului. Vă aștept să umpleți peluza și să demonstrați că sunteți numărul 1, ca de fiecare dată”.

Cornel Dinu: “Cred că a venit momentul să câștigăm! Este nevoie ca în peluza cele mai frumoase galerii să fie toți câinii roșii”.

În meciul tur, jucat în etapa a 5-a, Steaua și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1. Rotariu a deschis scorul pentru roș-albi în minutul 11, De Amorim egalând în minutul 17.

În ultimele 5 dueluri directe, scorul a fost de fiecare dată egal. Dinamo, care s-a impus în fața Stelei în noiembrie 2015, scor 3-1, este neînvinsă în fața roș-albaștrilor din luna mai a anului trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *