CSM București, victorie cu Midtjylland și calificare în faza următoare a Ligii Campionilor

Campioana Europei, CSM București, a câștigat la o diferența de șase puncte confruntarea cu danezele de la Midtjylland, scor 26-20, duminică, în fața a 5.000 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă din București.

Calificate deja în faza următoare a Ligii Campionilor, elevele lui Aurelian Roșca și-au propus și au reușit să câștige la o diferență de minimum patru goluri.

“Am trecut acum de ’Grupa Morții’. Cred că trebuie să ne bucurăm puțin și apoi să ne concentrăm pe cealaltă grupă”, a spus Isabelle Gullden, din nou una dintre cele mai în formă jucătoare de la CSM, la Digisport.

Pe lângă Midtjylland, în faza următoare a competiţiei, CSM Bucureşti se va afla în Grupa Principală 2, alături de Gyor, Krim, Larvik şi Esbjerg, Formatia daneza s-a calificat in extremis după victoria cu suedezele de la Savehof.

“Da, sigur, întâlnim handbal nordic de două ori și pe Krim Ljubljana, care nu mai este ce a fost, sunt adversari accesibili, dar asta nu înseamnă că vor câștiga tricourile”, a spus și Cristina Vărzaru, autoare a două goluri fabuloase contra danezelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *