CFR Cluj a învins Dinamo și a urcat pe locul 5 în Liga 1

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, 21 noiembrie, la București, în ultimul meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii I de fotbal.

Feroviarii clujeni s-au impus prin golurile marcate de spaniolul Juan Ruiz Real Ruiz (3) și croatul Tomislav Sorsa (28).

Dinamo a ratat șansa de a reveni în meci, după ce croatul Antun Palic a trimis în bară din penalty (12). Echipa antrenată de Ioan Andone a ratat mai multe situații bune de gol, prin Dorin Rotariu (23, 34, 71) și slovacul Adam Nemec (45+1).

Și CFR a irosit o serie de șanse de gol, prin Sorsa (70), francezul Omrani (78), Laurențiu Rus (78) și francezul Bryan Nouvier (85), portarul Laurențiu Brănescu remarcându-se de fiecare dată.

CFR a reușit a treia victorie consecutivă, dintre care două în deplasare. Dinamo venea după trei meciuri fără înfrângere, dintre care două au fost victorii.

Bilanțul dintre cele două formații este egal, cu 18 victorii de fiecare parte și 9 egaluri.

Dinamo a pierdut și în sezonul trecut acasă cu CFR Cluj, cu același scor, 0-2. Ultima oară când Dinamo a învins-o la București pe CFR a fost pe 23 august 2009, cu 1-0. De atunci, CFR a obținut în campionat șase victorii, iar o partidă s-au încheiat la egalitate.

FC Dinamo București — CFR 1907 Cluj 0-2 (0-2), Stadion Dinamo — București
Au marcat: Juan Ruiz Real Ruiz (3), Tomislav Sorsa (28).
Antun Palic (Dinamo) a ratat un penalty în minutul 12 (bară).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Mircea Grigoriu (București), Daniel Mitruți (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Chivulete (București)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *